אירועים שהעברת לסל מיחזור נמחקים לצמיתות אוטומטית אחרי 30 יום, אלא אם תשחזר או תמחק אותם ידנית קודם.
כל השדות אופציונליים — זה עוזר לאנשים באירועים לזהות אותך. אפשר גם למלא בפעם אחרת דרך "האזור האישי".